​Find det du søger:

​Forbrugeransvar


Vandværket har ansvaret for drikkevandets kvalitet frem til forbrugernes​ grundskel. Forringelser af drikkevandskvaliteten, som skyldes forbrugernes egne installationer, er vandværket derfor ikke ansvarlig for, men vandværket giver gerne råd og vejledning i tilfælde af problemer eller tvivlsspørgsmål. Vandledninger på privat grund er vandværket heller ikke ansvarlig for.


​Hvis uheldet er ude, og et rør bliver utæt, er det vigtigt at kunne lukke for vandet hurtigt. Sørg derfor for at vedligeholde jeres hoved hane før vandmåleren jævnligt og check, om hanen lukker tæt. Dette kan gøres ved at lukke hoved hanen og  check, at vandmåleren står stille. Hvis der er problemer, bør I kontakte et VVS-firma.

Vær opmærksom på, at hvis vandinstallationen ændres i forbindelse med etablering af brug af regnvand til toiletskyl og tøjvask, skal der monteres en tilbage strømnings - ventil i overensstemmelse med DS/EN 1717. Dette er for at undgå tilbage strømning af forurenet regnvand i drikkevandet.​

Vandværket kan kræve dokumentation for at denne ventil er monteret.

​​

​Ansvarsforhold generelt
Herunder kan du se, hvor vandværkets ansvar for ledningsnettet slutter, og hvor forbrugerens ansvar for vandinstallationer begynder.
​Alle anlæg og komponenter uden for skellet er vandværkets ansvar, mens anlæg og komponenter inden for skel er forbrugernes ansvar. Dog er vandmåleren, uanset hvor de er placeret, vandværkets ansvar. Med ansvar menes etablering og vedligeholdelse. 

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Vejgaard Vandværk

Sofievej 79

9000 Aalborg

CVR: 76792828

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 12 98 33

✉ E-mail: info@vejgaardvand.dk

Kontoret åbningstider:

Mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 12.00.

​​Fredag lukket.

Kontoret er lukket fra den 9/8 til den 1/9 pga. ferie.

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke